Reservedele i topkvalitet

Tidsbestilling ikke nødvendigt

Reparation mens du handler

Her kan du få repareret din mobil | BilkaRepair

Se her, hvor vi tilbyder reparation af din telefon. Klar indkøbene, mens du venter.

Her tilbyder vi reparation af din smartphone

Bilka Skalborg

bilka skalborg facade

Bilka OneStop

Bilka OneStop

Bilka Slagelse

Bilka Slagelse

Bilka Skalborg

Bilka Skalborg i Aalborg kan hjælpe dig med reparation af din mobil. Afhent din mobiltelefon efter du har handlet. Det gælder også uden tidsbestilling.

Bilka OneStop

Bilka OneStop i København kan reparere din mobil, når du handler. Om det er skærm, batteri, kamera eller ladestik, så står vi klar. Det gælder også uden tidsbestilling.

Bilka Slagelse

Bilka Slagelse kan hjælpe dig med reparation af din mobil, hvis uheldet har været ude. Vi udfører alle almindelige reparationer. Det gælder også uden tidsbestilling – både i Slagelse og i vores andre butikker.

BilkaRepair Skalborg

Aalborg Storcenter

Hobrovej 452

9200 Aalborg SV

BilkaRepair OneStop

Field’s

Arne Jacobsens Allé 24

2300 København

BilkaRepair Slagelse

Idagårdsvej 1

4200 Slagelse

Hvorfor vælge BilkaRepair?

Det ta'r 1 time

Det ta’r 1 time at reparare din telefon. Du kan indlevere den inden, du handler – og hente den bagefter! Også uden tidsbestilling.

Altid reservedele i høj kvalitet

Vi bruger altid reservedele i høj kvalitet. Derudover tester vi telefonen, inden du får den med igen – så sikrer vi os, at alt virker, som det skal.

Tryg håndtering af din telefon

Vi elsker det, vi laver. Derfor vil vi gerne blive ved i mange år endnu. Vores folk er specielt uddannede til at håndtere reparationer af smartphones. Derfor kan du trygt lade os reparere din telefon.

Gratis fejldiagnose

Vi tilbyder gratis fejldiagnose af din telefon, hvis du har problemer med den. På den måde kan du også få en prisidé, inden du indleverer den til reparation.